the logistic solution

Tull- och transportlösningar för framtiden

Integration

Integration med affärssystem och speditörer

tls är till största delen ett standardsystem som bygger på en modern plattform och arkitektur. Samtidigt kan tls erbjuda väldigt hög grad av kundanpassning. Systemet är lätt att integrera med omvärlden, till exempel med företagets affärssystem.

tls är förberett med flera olika gränssnitt som kan koppla ihop tls med andra system. XML, Excel, EdiFact, ascii, ftp, webbtjänster och MQ Series är exempel på inbyggt stöd. Det gör hanteringen av data väldigt flexibel. Har du kundspecifika önskemål kan vi lösa dessa också.

Med tls får du ett kompetent, tryggt och stabilt logistiksystem som ser till att din verksamhet rullar dygnet runt, året runt. Tekniken är Windowsbaserad och robust. Systemet uppdateras kontinuerligt och vi följer noga upp ändringar i regelverk och specifikationer. Skulle du behöva hjälp så löser vår support dina behov snabbt och effektivt.

Vi som arbetar på the logistic solution har lång erfarenhet av tull- och transportlösningar. Det betyder att vi förstår dina behov och kan implementera tls snabbt och smidigt i din organisation.

Kontakta oss för demo och mer information.