Anpassad lösning efter ditt företags behov

Förenkla företagets tull- och transporthantering och håll koll på fraktkostnaderna. Med tls får du ett stabilt system som klarar stora volymer och lätt anpassas till ditt företagas unika behov och förutsättningar.

Systemet är ett moduluppbyggt standardsystem som kan anpassas till behovet av tull- och transportdokumentation hos varje enskild kund. Det innebär att tls kan kompletteras med moduler efterhand som behoven uppstår i verksamheten.

Med tls löser du det mesta själv, men självklart erbjuder vi snabb och effektiv hjälp när du behöver det.

Fraktberäkning

Ta kontroll över dina fraktkostnader och spara mycket pengar. Gör löpande beräkningar och ge ett pris på frakten innan en beställning görs. Använd tillsammans med skeppningssystemet för senare avstämning och ta hjälp av analysverktyget för uppföljning.

Läs mer

Integration

tls är till största delen ett standardsystem som erbjuder väldigt hög grad av kundanpassning. Systemet är lätt att integrera med omvärlden, till exempel med företagets affärssystem. tls är förberett med flera olika gränssnitt som kan koppla ihop tls med andra system.

Läs mer

Transport

tls har inbyggt stöd för alla större speditörer och har de verktyg du behöver för att interagera med dem. Lösningen uppdateras efterhand som speditörerna ändrar eller lägger till något i sina specifikationer.

Läs mer

Tull

tls är godkänt av Tullverket och vår tullhantering ligger i framkant. Vi följer noggrant upp alla ändringar som kommer och du kan alltid vara säker på att ha de senaste regelverken tillgängliga för import, export och transiteringar.

Läs mer