Vi hjälper dig att effektivisera din transporthantering

Vi som arbetar på the logistic solution är ett lösningsorienterat gäng med många års erfarenhet inom tull och transport.

Vår ambition från start har varit att skapa ett stabilt, men samtidigt flexibelt system som tillåter ändringar och anpassningar till varje kund. Att kombinera såväl tull- och transporthantering, som fraktberäkning har också varit en självklarhet för oss. På så sätt får du ett komplett logistikstöd.

Vi lever i en föränderlig värld med ständigt nya regler och lagar, inte minst inom tullområdet. Med tls kan du känna dig trygg med att alltid ha de senaste uppdateringarna och att vi kan möta kraven från såväl användare som myndigheter och speditörer.

Här på webben har vi samlat information om vårt system och vad det kan göra för dig och din verksamhet. Men för att du ska inse dess fulla potential träffas vi gärna för en demonstration.

Slutligen, tls är lätt att använda och det mesta kan du lösa själv, men när hjälp behövs är den bara ett telefonsamtal bort – och vi är snabba på att svara.

Varmt välkommen till oss!