Integration med affärssystem och speditörer

tls är till största delen ett standardsystem som bygger på en modern plattform och arkitektur. Samtidigt kan tls erbjuda väldigt hög grad av kundanpassning. Systemet är lätt att integrera med omvärlden, till exempel med företagets affärssystem.

tls är förberett med flera olika gränssnitt som kan koppla ihop tls med andra system. XML, Excel, EdiFact, ascii, ftp, webbtjänster och MQ Series är exempel på inbyggt stöd. Det gör hanteringen av data väldigt flexibel. Har du kundspecifika önskemål kan vi lösa dessa också.

Med tls får du ett kompetent, tryggt och stabilt logistiksystem som ser till att din verksamhet rullar dygnet runt, året runt. Tekniken är Windowsbaserad och robust. Systemet uppdateras kontinuerligt och vi följer noga upp ändringar i regelverk och specifikationer. Skulle du behöva hjälp så löser vår support dina behov snabbt och effektivt.

Vi som arbetar på the logistic solution har lång erfarenhet av tull- och transportlösningar. Det betyder att vi förstår dina behov och kan implementera tls snabbt och smidigt i din organisation.

"Våra behov av anpassningar är ofta lösta innan vi hunnit lägga på luren"
Mats Eriksson

Director of Customer Service, The Absolut Company

Övriga lösningar

Fraktberäkning

Ta kontroll över dina fraktkostnader och spara mycket pengar. Gör löpande beräkningar och ge ett pris på frakten innan en beställning görs. Använd tillsammans med skeppningssystemet för senare avstämning och ta hjälp av analysverktyget för uppföljning.

Läs mer

Transport

tls har inbyggt stöd för alla större speditörer och har de verktyg du behöver för att interagera med dem. Lösningen uppdateras efterhand som speditörerna ändrar eller lägger till något i sina specifikationer.

Läs mer

Tull

tls är godkänt av Tullverket och vår tullhantering ligger i framkant. Vi följer noggrant upp alla ändringar som kommer och du kan alltid vara säker på att ha de senaste regelverken tillgängliga för import, export och transiteringar.

Läs mer