the logistic solution

Tull- och transportlösningar för framtiden

Om tls

Effektivare transporthantering med tls

Med tls förenklar du din tull- och transporthantering och håller koll på fraktkostnaderna. Du får ett system som är mycket lättanvänt och stabilt.

tls är ett modernt och flexibelt logistikstöd som klarar stora volymer. Systemet är moduluppbyggt för att kunna anpassas till behovet av tull- och transportdokumentation hos varje enskild kund. Det innebär att tls kan kompletteras med moduler efterhand som behoven uppstår i verksamheten.

tls är ett standardsystem som är lätt att kundanpassa. Systemet kan användas manuellt eller automatiseras genom integrering med företagets affärssystem. tls innehåller ett antal standarddokument kopplat till respektive modul. Det finns även ett verktyg för att skapa egna dokument enligt företagets grafiska profil, till exempel fakturor, följesedlar, orderbekräftelser eller andra dokument som kompletterar standarddokumenten. Med tls kan du även ta ut rapporter för kontinuerlig uppföljning av fraktkostnaderna.

För att underlätta informationshanteringen är tls förberett med olika gränssnitt som kopplar ihop tls med andra system. XML, Excel, EdiFact, vanliga textfiler, ftp, webbtjänster och MQ Series är exempel på stöd som är inbyggt.

Med tls som logistikstöd löser du det mesta själv. Självklart erbjuder vi snabb och effektiv hjälp när du behöver det. En leverantör med mångårig erfarenhet i branschen, snabb och säker implementering och support med hög tillgänglighet är några av fördelarna som följer med tls.

Kontakta oss för demo och mer information.

Ladda ner produktbeskrivning